Usvan tekstihaku, kevät 2019

Verkkolehti Usva on taas tauon jälkeen käynnistämässä toimintaansa ja etsii uusia spekulatiivisia kaunokirjallisia tekstejä ja artikkeleita julkaistavaksi.

Lehti julkaisee spekulatiivista fiktiota eli tieteiskirjallisuutta, fantasiaa, kauhua, uuskummaa, maagista realismia, surrealistisia tarinoita. Ensisijaisesti kiinnostuksen kohteena ovat novellit, mutta myös runoja julkaistaan. Kirjoittamiseen ja kirjallisuuteen liittyviä artikkelit ja kolumnit, haastattelut, arvostelut ja kirjailijaesittelyt ovat myös tervetulleita. Tavoitteena on tehdä spekulatiivista fiktiota ja sen kirjoittajia tunnetuksi laajemmalti, myös alan harrastajapiirien ulkopuolella.

Lehden vastaavana toimittajana on kirjailija ja kustannustoimittaja Anne Leinonen ja taustavoimina ja avustajina joukko spekulatiivisen fiktion ja kirjoittamisen harrastajia ja asiantuntijoita.

Verkkolehti Usva on vapaaehtoisvoimin toimiva lehti, joka ei maksa julkaistuista teksteistä tekijänpalkkioita. Toimituskunta lukee tarjokkaat läpi ja valitsee kevään ja kesän julkaisuohjelmaan valikoiman luettavaa.

Lähetä tarjokkaat 28.2.2019 mennessä osoitteeseen toimitus@usvazine.net

Vastaa